Duurzame Oplossingen

Vanuit mijn overtuiging voor een duurzame toekomst verkoop ik duurzame producten en help bedrijven om duurzame producten in de markt te zetten.

Ik lever met name producten voor een duurzame verwarming op hout en houtpellets: houtkachels, speksteenkachels, pelletkachels, pelletketels en fornuizen.

Belangrijk zijn ook de CV koppeling en bijbehorende pompsets en buffervaten. Zodat u nog meer profijt hebt van de warmte van deze kachels en ketels.

Verder onderhoud ik een succesvol dealernetwerk en ondersteun ik deze dealers met het geven van productinformatie, presentaties, demonstraties, verkoopondersteuning en after sales service.

Uw gewenste comfort en een lagere energierekening staan centraal. Met het stoken van biomassa ontziet u het milieu en bespaart u fors ten opzichte van fossiele brandstoffen. Uw woning of bedrijf zit er behaaglijk bij en uw energiekosten zijn lager. Interesse in de mogelijkheden?

Ik help u graag om de juiste duurzame producten te selecteren. Voor een heerlijk en behaaglijk huis met veel comfort. Met verantwoorde keuzes waarbij het milieu gespaard wordt. 

Raadpleeg mijn productenportfolio voor de mogelijkheden die ik u kan bieden.

Neem contact op voor een gratis advies. Ik help u graag!
Corné Martens

GeĂ¯nteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn producten of een gratis advies aanvragen?

Neem contact op